Foto recovering

Foto recovering

Recovering staat voor het terug winnen van al wat verloren is gegaan.

Met foto recovering bedoelen we het herstellen van oude foto’s in de oorspronkelijke staat.

Dankzij hedendaagse zeer hoogwaardige scan methode en aanvullende computer techniek kan ik een vaak verbluffend resultaat behalen bij het herdrukken van oude foto’s.

Vaak is het dan ook mogelijk om een foto vele malen groter te presenteren dan het oorspronkelijke formaat.

Afdrukken zijn mogelijk via:

A:  De LightJet-afdruk op Ilford z/w-papier het fotopapier . Glanzend wit en betoverend diepe zwarttinten zorgen voor een contrastrijke foto.
De zilverhalogenide coating beschermt tegen verkleuren en het speciale ontwikkelingsproces maken de fotoafdruk bijzonder duurzaam.

  • Hoogwaardig zwart-witpapier met zilverhalogenide
  • Stralend wit
  • Fantastisch contrast met betoverend diep zwart

 

B: Als zwart-witfoto op barietpapier geld als een van de meest exclusieve afdruktechnieken in de zwart-witfotografie. Wij belichten het klassiekke barietpapier met ons hightech laserbelichtingssysteem – zo ontstaat de unieke beeldkwaliteit .

Waardevolle kunstfoto’s op barietpapier krijgen door de stralend witte en diepe zwarttonen een klassieke uitstraling en ongeëvenaarde contrastdiepte. Bariet is het duurzaamste van alle soorten fotopapier wereldwijd.

    • Uniek: klassiek barietpapier, met laser belicht
    • Eersteklas zwart-witfotopapier
    • Voor diepe contrasten met stralend wit en diep zwart

C: Premium K3 Epson

De techniek: Premium K3 pigment print voor extra fijne verschillen in kleurwaarden

Voor onze speciale UltraChrome K3 pigmentdruk met zes kleuren gebruiken wij de inkjet printer Epson 11880. In totaal negen inktpatronen, dat zijn zes kleuren plus drie zwarttinten, zorgen voor de fijnste kleurwaardegradaties. In de donkere diepten en de heldere klaarten van uw motief zijn details veel krachtiger getekend dan bij gewone prints. Onafhankelijk van het gekozen formaat worden de beeldinhouden bij perfecte grijsbalans weergegeven met 1.440 dpi met hoge resolutie. En het beste
daaraan is: een Art premium print is zo archiefvast dat de kleuren ook nog na 100 jaar getrouw aan het origineel verschijnen.