Fotografiek

FOTOGRAFIEK

De kunstenaar en graficus Henk van der Vet is de naamgever van de fotografiek. In 1962 kwam Van der Vet voor het eerst in contact met de zeefdruktechniek . Al gauw begon hij te experimenteren met zijn bestaande kennis over fotografie en de mogelijkheden die het zeefdrukken hem boden. In de werken die Van der Vet toen en ook later zou maken, bleef fotografie altijd een grote rol spelen. De zeefdrukken die hij in zijn geheel eigen stijl maakte, noemde hij dan ook ‘fotografiek’.

Ook in mijn werk betrek ik graag fotografie en grafiek deze combinatie levert vaak unieke beelden welke ik als vrij werk vervaardig of in opdracht.

Fotografiek 29 cm x 38 cm op 350gr.papier 50cm x 70 cm.Oplage 10 x hand gedrukt.

Fotografiek in opdracht

Fotografiek is voor een bedrijf de mogelijkheid om op een originele wijze naar buiten te treden.

Het op deze wijze ontstane beeld geeft een unieke kijk op uw product of dienst en is dan ook een ultieme wijze om relaties een een blijvende herinnering aan uw bedrijf te geven.

Samen met u bedenk ik een concept dat ik later afwerk tot het gewenste eindresultaat.
Ik ben steeds te vinden voor nieuwe uitdagingen,en bespreek graag met u uw ideeën.

Fotografiek als aandenken

Een fotografiek als een blijvende herinnering aan jullie trouwdag.

De Mooiste Huwelijks Herinneringen aan de muur?

Breng je trouwfoto’s tot leven in een Fotografiek!

Van een door jullie gekozen foto of foto’s vervaardig ik een unieke Fotografiek in kleine oplage als blijvend aandenken aan jullie trouwdag.

Fotomontage  voor de afdruk als  Fotografiek

 

Bovenstaande fotomontage afgedrukt als fotografiek.

 

Fotografiek-Henk v/d Vet

 

Naast de samenwerking met Karel Appel, werkte Van der Vet ook samen met vele andere kunstenaars, zoals Bram Bogart, Kees van Bohemen, Co Westerik, Yasse Tabuchi, Jan van Diemen, en Marcel Verdren. Hij boekte persoonlijke successen in de jaren ’80 met werken voor onder andere Fokker, Shell en exposities in New York en Los Angeles. In 1992 ontving hij de Nationale Schildersprijs voor zijn werk bij Elmo (Fokker) in Woensdrecht.