Digitale Kunst

Digitale kunst markeert de evolutie van creativiteit in het digitale tijdperk. Dit boeiende en innovatieve kunstgenre is ontstaan door het gebruik van technologie, computers en software als essentiële instrumenten om unieke kunstwerken te creëren. Graag verken ik de fascinerende wereld van digitale kunst, meestal ontstaan mijn werken uit fotografische bestanden die vervolgens digitaal worden uitgewerkt .

Wat is digitale kunst

Digitale kunst omvat een breed scala aan kunstvormen die worden gecreëerd met behulp van digitale technologieën. Van digitale schilderijen en tekeningen tot computer gegenereerde animaties en interactieve installaties – het spectrum is divers en innovatief. Het digitale medium opent de deur naar onbegrensde mogelijkheden voor kunstenaars, waardoor zij hun creatieve visie kunnen uitdrukken en nieuwe vormen van artistieke expressie kunnen verkennen.

Mijn digitale werken vinden vrijwel altijd hun oorsprong in een door mij gemaakte foto.

Onderstaande werken zijn rechtstreeks te bestellen in de papierformaten 30cm x 45cm en 40cm x 60cm met of zonder witte rand afgedrukt op Fujifilm Digital Professional DP ll fotopapier in de variatie Mat of Glans.

Oplage per formaat 25 stuks (op de achterzijde het oplage nummer plus handtekening)

Fine Art fotoafdrukken van museale kwaliteit? Met geavanceerde printtechnieken geprint op Hahnemühle papier (met 1cm witrand) bestel je een echt kunstwerk. Hoge kwaliteit Fine Art Giclée prints, zowel kleur als zwart-wit in de papierformaten 40cm x 60cm en 60cm x 90cm.

(Beeldformaat kan afwijkend zin van de papierformaat)

Oplage per formaat 10 stuks (op de achterzijde het oplage nummer plus handtekening)

Bestelformulier

Henk adriani digitale artdigitale kunst
#301#100#302
Henk Adriani kunst kopenAbstracte kunst Henk Adriani
#304#305#306
Bloem Henk AdrianiHenk Adriani abstracte kunstHenk Adriani abstracte kunst
#307#308#309
Art Henk AdrianiFine Art Henk AdrianiHenk Adriani kunst kopen
#310#311#312
Digitale kunstArt Henk Adrianidigitale art Henk Adriani
#409#402#410
Abstracte kunst
#412

Digitale werken bestellen via Artmajeur