Portret

Portret fotografie

Ik maak van jouw mooiste en meest waardevolle foto’s een persoonlijk portret. Dit kunnen foto’s van bijvoorbeeld. je kinderen/ouders,/kleinkinderen , huisdier(en), een dierbare vriend/vriendin , speciale gelegenheden, kortom belangrijke momenten in jouw leven sport, trouw of rouw.

Deze foto’s verwerk ik in een compilatie volledig in een stijl of achtergrond die door jou zelf aangeleverd of uitgekozen kan worden.

Dit kan bijvoorbeeld een foto van een geboorteplaats een interieur of gebouw een locatie met een voor speciale betekenis een vakantie bestemming of een compilatie met jouw favoriete artiest.

Persoonlijke Details.

In het portret kunnen persoonlijke details worden verwerkt Ik probeer de details te verwerken op een zo natuurlijke mogelijke wijze zodat alleen de geportretteerde deze kan benoemen en het bijbehorende verhaal hierachter kan vertellen.  


Wil je een voorwerp in de portretfoto opgenomen hebben een trouwring ,beeldje, schoentje, instrument, sieraad, tatoeage of een voorwerp met veel betekenis voor jou ?Galerie

Portret prijzen en mogelijkheden