Van foto naar kunstwerk

Hoe werkt het?

Een door jouw of door mij gemaakte foto omzetten naar echte kunst.

In aanmerking komt eigelijk ieder foto die jij mooi vindt.

Een trouwfoto.

Een foto van je kind/kleinkind.

Een foto van je huisdier.

Heb je een mooie foto die je wilt gebruiken of je komt naar de studio voor een gratis fotoshoot.

Door middel van schilder- en collagetechnieken wordt het werk gemaakt: een uniek, gelaagd kunstwerk in acryl op papier of hout met luxe gelakte coating.

Wat is het resultaat?

Het exacte eindresultaat blijft voor elke foto altijd een beetje spannend, omdat het werk deels geschilderd is. Ieder werk wordt gemaakt op 360 grams kunstdruk papier met of zonder lijst.

Of op 12 mm multiplex en voorzien van laklaag en een ophangsysteem.

En het resultaat is altijd bijzonder!

Posters en prints

Fotokunst is de afgelopen jaren een grote interieurtrend geworden en de belangstelling voor professionele kunstfoto’s neemt snel toe.

Van door jouw of door mij gemaakte foto’s maak ik fotografische posters met alle soorten fotokunst die je huis meer levend en persoonlijk maken. Fotografische kunst is een geliefde kunstvorm die al tientallen jaren bestaat en de toeschouwer nog steeds raakt.

Met een foto is het mogelijk om op een ongekende manier expressie en momenten te vangen, ontdek een van de grootste kunstvormen ter wereld gemaakt van je eigen foto’s.

Origineel
Model-1
Model-2
Model-3
Model-4
Model-5
Model-6
Model-7
Model-8
Model-9
Model-10
Model-11
Model-12
Model-13
Model-14
Model-14
Model-15
Model-16
Model-17
Model-18
Model-19
Model-20
Model-21
Model-22Model-23
Model-24
Origineel
Voorbeeld bewerkt

Prijzen & maten

De fotoposters worden belicht op Fujicolor Digital Professional DPII fotopapier. Dit papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge printkwaliteit. Het helderste wit tot het diepste zwart worden probleemloos bereikt. Kies uit Glossy of Velvet(mat).

30 x 30/40 cm = € 30,-
40 x 40/60 cm = € 60,-
50 x 50/75 cm = € 85,-
60 x 60/90 cm = € 110,-
70 x 70/105 cm = € 125,-
Naar keuze op glanzend of mat fotopapier

Foto op canvas

De foto’s verdienen een prominente plek in uw huis of op kantoor. Wij printen de foto op canvas met uw mooiste herinneringen en spannen het canvas met de hand op. Een echte aanwinst in uw interieur!

Een foto op canvas wordt vaak ook een foto op linnen genoemd. Hoewel het lijkt op linnen, is het eigenlijk geen linnen. Het canvas dat wij gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit en bestaat uit een combinatie van polyester en katoen. Het heeft een fijne textuur, is uv-bestendig en heeft een matte afwerking.

Museum Canvas.

Dit canvas komt met een 4 cm dik frame twee keer zo ver van de muur af. Mooi voor een bijzonder ruimtelijk effect. Mogelijk vanaf het formaat 30×30. 

Luxe baklijst

Maak uw foto op canvas nog mooier met een schitterende baklijst. Onze canvassen kunt u direct aan de muur hangen doordat de foto mooi doorloopt op de zijkanten. Maar wilt u het doek een exclusieve uitstraling geven, dan is een baklijst echt iets voor u. Deze luxe houten baklijst geeft een geweldige sfeer en tovert uw foto op canvas om in een prachtig kunstwerk. 

De baklijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blankhout en wij leveren onze baklijsten op al onze leverbare canvasformaten. 

30 x 30/40 cm = € 65,- met baklijst € 95,00
40 x 40/60 cm = € 90,- met baklijst € 125,00
50 x 50/75 cm = € 135,- met baklijst € 165,00
60 x 60/90 cm = € 165,- met baklijst € 195,00
70 x 70/120 cm = € 225,-met baklijst € 285,00

Verzendkosten Nederland € 6,50

Buiten Nederland € 11,50

Hoe bestellen.

Zend hier een email . Na verzending van je mailadres ontvang je direct een mail met een bestelformulier. Vul het formulier in en stuur deze inclusief foto(’s) terug. Zodra je aanvraag is ontvangen wordt binnen 24 uur een digitale opzet gemaakt. Na jouw akkoord op de opzet & betaling wordt het werk gemaakt

Er wordt een digitale opzet van jouw foto gemaakt. Hierbij wordt de compositie bepaald, er worden al wat kleuren en contrast aan je foto toegevoegd. De digitale opzet krijg je per mail toegestuurd, inclusief factuur en betalingslink.

Vind je het wat? Of zie je graag nog wat veranderd? Nu is het moment dat te laten weten! Mail of je al dan niet akkoord bent & de eventuele aanpassingen kunnen direct worden doorgevoerd. Na betaling wordt er met het werk begonnen.

Trouwplannen dan naar De trouwfotograaf