Technieken

Leer Zeefdrukken

Zeefdruk is een interessante druktechniek die op veel verschillende materialen kan worden gebruikt. Hier beschrijven we precies wat zeefdruk is, waar het wordt gebruikt en hoe je het eenvoudig zelf thuis, of in een zeeafdrukatelier kunt maken.

Je kan zeefdrukken maken door middel van sjablonen of door de zeef te behandelen met een lichtgevoelige emulsie .

Ga je voor de emulsie dan heb je transparanten nodig.

Transparanten langs fotografische weg kan ik voor je maken.

Graag leg ik uit wat de mogelijkheden zijn.

Overzicht met zeefdruk mogelijkheden in Nederland.

Leer zeefdrukken!!

ZEEFDRUK TRANSPARANTEN.

Welkom bij Zeefdrukles

Welkom in mijn zeefdruk atelier in Amsterdam. Ik geef in mijn werkplaats regelmatig zeefdruk cursussen en workshops voor kleine groepen. Ik werk er zelf met veel plezier en deel mijn kennis graag.

Zeefdruk is een mooie techniek waarmee je zowel schilderachtig als heel strak kunt werken. Voor kunstenaars en ontwerpers kan zeefdrukken een uitdagende en inspirerende techniek zijn. Goed kunnen tekenen of schilderen is overigens niet per se nodig, met een beetje gevoel voor kleur en compositie kun je al heel snel mooie drukken maken.

Basisopleiding zeefdruk | GOC

https://goc.nl › opleiding › druktechnieken › zeefdruk › basisopleiding-zeefdrukTijdens deze opleiding staan 5 onderwerpen centraal: Welke ontwikkelingen er zijn in grafische zeefdruk, textiel zeefdruk en industriële zeefdruk. De techniek van het zeefdrukken (rakelen) op textiel, hout, papier, glas, metaal en kunststoffen. Hoe je uit de diverse zeefdrukgazen, inkten en substraten kiest en welk resultaat dat geeft.

ZEEFDRUK TRANSPARANTEN.

Tweedaagse basiscursus zeefdruk

https://www.zeefdrukles.nl › soorten-zeefdruk-cursussen › basiscursus › tweedaagse-basiscursus-zeefdrukTweedaagse basiscursus zeefdruk. Leer in twee dagen (op beide dagen 10u30 – 16u30 uur) de basistechniek van het zeefdrukken in een kleine groep van maximaal 10 cursisten. Voor beginners of voor degenen die hun kennis even op willen frissen. In stevig tempo nemen we de verschillende vaardigheden door: rakelen, monoprinten, sjabloondruk …

Cursus zeefdrukken – Stichting MK24 Amsterdam

https://www.mk24.nl › cursussen › zeefdrukken-2De cursus zeefdrukken is bedoeld voor kunstenaars en vormgevers die kennis willen maken met deze techniek. Voor zeefdrukken hoef je niet per se goed te kunnen tekenen, schilderen of ontwerpen: met wat gevoel voor kleur en compositie kan je al verrassend mooie afdrukken maken.

Grafisch Centrum Groningen | Cursus Zeefdruk – Grafisch …

ZEEFDRUK TRANSPARANTEN.

https://www.grafischcentrumgroningen.nl › cursus-zeefdrukCursusZeefdruk. Dag: maandagmiddag- en avondcursus. Tijd: middagcursus 16.00 – 19.00 uur, avondcursus 19.00 – 22.00 uur. Start: 24 januari 2022 (21 februari voorjaarsvakantie vervalt) Kosten: € 290,- voor 12 lessen van 3 uur, inclusief gebruik zeefdrukraam voor de lessen. Deelnemers: maximaal 6.

Leer zeefdrukken in Amsterdam

https://www.zeefdrukles.nlWelkom in mijn zeefdruk atelier in Amsterdam. Ik geef in mijn werkplaats regelmatig zeefdruk cursussen en workshops voor kleine groepen. Ik werk er zelf met veel plezier en deel mijn kennis graag. Zeefdruk is een mooie techniek waarmee je zowel schilderachtig als heel strak kunt werken.

Cursus zeefdruk – Grafisch Atelier Hilversum

https://gahilversum.nl › cursussen-en-workshops › cursus-zeefdrukCursuszeefdruk. Maandag 19.30 -22.00 uur en Vrijdag 9.30 -12.00 uur. Inschrijven via: paulruks@op12.nl. Lesdata: 10/1, 17/1, 24/1, 31/1, 7/2, 14/2, 21/2, 28/2, 7/3 en 14/3. De zeefdruktechniek is een ‘doordruk’ techniek en leent zich bijzonder voor het creatief bedrukken van materialen als papier, karton en textiel, in één of meerdere …

Workshops en cursussen bij Basiscursus zeefdruk in de …

ZEEFDRUK TRANSPARANTEN.

https://www.cursussen-en-workshops.nl › workshop › 3496-basiscursus-zeefdruk-in-de-vlampijpateliersUtrecht – Op zaterdag 11, 18 en 25 mei 2019 van 10.00 – 15.30-16.00 uur ontdek je de basisprincipes van het zeefdrukken. Je leert de zeef prepareren,…

Zeefdruk Workshops

https://www.printplaatz.nl › printmakingHier kun je zeefdruk-cursussen volgen en zeefdrukprojecten uitvoeren onder begeleiding van docent Daisy Koenders. De werkplaats is voorzien van alle benodigde zeefdruk-apparatuur en materialen, om op een professionele manier vorm te geven aan jouw project. Ook worden er workshops in groepsverband aangeboden.

workshops – Grafische Werkplaats

https://www.grafischewerkplaats.nl › educatie › workshopsWorkshops. De Grafische Werkplaats bied verschillende workshops aan voor individuele makers. Hiernaast bieden we ook workshops aan in groepsverband en voor scholen. Beeldbewerking. Etsen. Riso. talk. Zeefdrukken.

ZEEFDRUK TRANSPARANTEN.

ZEEFDRUK – Vrije Academie Nijmegen

https://vrijeacademienijmegen.nl › zeefdruk.htmlCursus ‘Dessinontwerp & Zeefdruk’ In deze cursus leer je hoe je een eigen dessin ontwerpt en hoe je dat kunt zeefdrukken op stof of papier. De cursus start met achtergrondinformatie over dessins, in de lessen die daarop volgen ga je praktisch aan het werk met dessinontwerp en zeefdruk.

Zeefdrukken vanaf 16 jaar – De VAK

https://vak-delft.nl › cursus › zeefdrukkenZeefdrukken, linoleumsnede of etsen? Kom experimenteren! Zeefdrukken is een ideale techniek om mee te kunnen experimenteren. Je inspanningen leiden al snel tot verrassende resultaten. Zeefdrukken voor volwassenen Deze cursus is geschikt voor volwassenen. Zowel beginners als gevorderden.

Zeefdrukken – TU Delft

https://www.tudelft.nl › x › aanbod › overzicht-a-z › zeefdrukkenTijdens deze cursus leer je de basisprincipes van het zeefdrukken. Je begint bij het maken van een eigen ontwerp, waarbij je kunt kiezen om digitaal of analoog te werken. Om een ontwerp te kunnen zeefdrukken moet het aan een aantal eisen voldoen. Je leert bijvoorbeeld hoe je een afbeelding moet opbouwen als je verschillende kleuren wilt gebruiken.

Kom drukken – Grafisch Atelier Haarlem

https://gahaarlem.nlCursusZeefdruk 2 vol. Cursusdata: dinsdag 31 augustus t/m dinsdag 5 oktober 2021. Op dinsdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur. Kom zeefdrukken, tijdens deze cursus leer je werken met de zeefdruk en de mogelijkheden van sjablonen, textiel- en papierinkten op waterbasis.

Workshops bij Gezeever open zeefdruk werkplaats Antwerpen …

ZEEFDRUK TRANSPARANTEN.

https://www.gezeever.be › workshopsworkshops op maat. We organiseren regelmatig workshops voor scholen en bedrijven. Scholen. Van een compacte kennismaking met zeefdruk tot het drukken van een eigen ontwerp, het kan bij Gezeever. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bedrijven & groepen: Doe een PrintJam!

Zeefdrukken | Pier K

https://www.pier-k.nl › cursussen › detailpagina › q › idcursussen › 153 › titel › zeefdrukkenZeefdrukken. Tekenen, schilderen, ontwerpen voor een zeefdruk en sjabloondruk. Met teken- en schildersopdrachten wordt er gewerkt aan ontwerpen die geschikt zijn voor een zeefdruk of sjabloondruk. Alle technische stappen die in deze grafiek aan de orde komen, worden helder uitgelegd en begeleidt. Creativiteit en technische kennis komen zo samen …

Workshop zeefdruk – Cursus Groningen

https://cursus-groningen.nl › product › workshop-zeefdrukDoor middel van zeefdrukken kan iedereen grafische afbeeldingen in zijn werkstukken integreren. Wij bieden een workshop van een dag aan waar je het hele proces in een dag doorloopt. Wij beginnen met het fotogevoelig maken van de zeef en terwijl deze droogt wordt het af te drukken project op de computer klaar gemaak …

Cursus zeefdruk op het atelier van Twan de Vos in …

https://www.twandevos.nl › cursus-zeefdruk-wageningen.htmlCursuszeefdruk. Cursus ruimte. Zeefdrukcursus Compacte zeefdrukcursus van 1 dag, bestaande uit een les/bespreking op mijn atelier, waar ik alles vertel over de mogelijkheden en de techniek van zeefdrukken. Van daaruit kunt u zelf thuis aan de slag gaan met het maken van ontwerp voor een 4 kleuren zeefdruk.

ZEEFDRUK TRANSPARANTEN.

Cursus Zeefdrukken – Atelier Eibos

https://eibos.nl › workshop-zeefdrukkenTijdens de cursus krijgt u veel informatie over de gebruikte artikelen, de leveranciers hiervan en de prijzen. Zo kunt u na de cursus direct aan de gang uw materialen aan te schaffen bij goede en betaalbare leveranciers. Een geschikt boek voor zeefdruk is De Zeefdruktechniek, van Jan van Duppen (Cantecleer, ISBN 9021307464, 1986).

Homepage – Lichtinzicht

https://www.lichtinzicht-glas.nlCursus Glaskralen aan de brander, 2015, JanHein van Stiphout, atelier Stipglas te Tilburg. Beeldhouwdriedaagse, 2015, Femke Zeijen-Leenders te Dommelen. Cursus Powder Printing (zeefdruk), 2015, Ellen Prinse, via Fenixglas te Hilvarenbeek. Workshop Sandcasting, 2015, Ab Evenhuis/Dorothé Tielen, Glasatelier Lichtinzicht te Veldhoven

Cursus Zeefdrukken op glas – Lichtinzicht

https://www.lichtinzicht-glas.nl › cursussen › cursus-zeefdrukken-op-glasBeschrijving. In deze cursus, verdeeld over twee dagen, leert u de basistechniek van het zeefdrukken op glas en het insmelten van de gezeefdrukte afbeelding in glas. U maakt kennis met de het zeefdrukraam, het zeefdrukgaas, de rakel en de holrakel, en u leert verschillende manieren om een ontwerp op uw zeefdrukraam over te brengen.

Foto zeefdruk cursus agenda – Leer zeefdrukken in Amsterdam

https://www.zeefdrukles.nl › cursussen › warhol-foto-zeefdruk-cursus-agendaFoto zeefdrukcursus agenda Om foto’s te zeefdrukken moet je ze omzetten naar zwart en wit, zonder grijstonen. Om de grijstonen te benaderen wordt de foto gerasterd (stipjes, als in een ouderwetse krantenfoto).

Zeefdrukken – Cursussen – Cultuurhuis Garenspinnerij

https://www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl › cursussen › cursussen_cursus › t › zeefdrukkenZeefdrukken. Zeefdrukken is een oude grafische techniek die nog springlevend is. Het aantal cursisten in de grafische werkplaats van de Garenspinnerij groeit! In een kleine oplage druk je – als ‘wilde’ of precieze zeefdrukker – door jezelf ontworpen prenten. Op maandag, vrijdag en zaterdag staat het atelier met zeefdruktafels …

Zeefdruk cursus textiel / papier – Drukwerk in de Marge

https://drukwerkindemarge.org › agenda › zeefdruk-cursus-textiel-papierZeefdrukcursus textiel / papier. Leer zeefdrukken bij Studio Bays! Ik bied verschillende workshops en cursussen aan voor iedereen die de techniek wilt leren kennen of zijn/haar/hun kennis wilt verbreden. Er zijn mogelijkheden voor cursussen van elk niveau en (bijna) alle leeftijden.

Zeefdruk | GOC

https://goc.nl › opleiding › druktechnieken › zeefdrukBekijk onze Basisopleiding zeefdruk. Tijdens deze workshop krijgt je inzicht in de diverse mogelijkheden van de textieldruk. Binnen de zeefdruk neemt textieldruk een bijzondere plaats in. We kunnen drukken op de stof maar ook in het textiele weefsel. Aan zeefdruk op textiel worden hoge eisen gesteld.

Zeefdruk Studio Bays door Lisa Baijs – voordekunst

https://www.voordekunst.nl › projecten › 11013-zeefdruk-studio-bays-1Keuze uit: – Een Tweedaagse zeefdrukcursus op textiel voor 1 persoon. Of: – Eendaagse zeefdrukcursus op textiel voor 2 personen. Gedurende ±5 uur gaan we de techniek zeefdruk op textiel uitpluizen. Van het maken van een ontwerp, belichten en kiezen van kleuren tot het daadwerkelijk bedrukken van een stuk textiel, tassen of kleding (in overleg).

Zeefdrukken | VRIJDAG Groningen

https://bijvrijdag.nl › cursussen › zeefdrukkenDeze cursus laat je kennismaken met het fenomeen zeefdrukken. Je leert op ambachtelijke wijze een afdruk op papier te maken. We beginnen bij het begin. Hoe maak je een ontwerp, hoe werkt de belichtingsmachine en hoe maak je een zeefdruk met verschillende drukgangen?

ZEEFDRUK TRANSPARANTEN.

Welkom bij KunstLokaal – KunstLokaal

https://www.kunstlokaal.nlKunstlokaal, kunsteducatie, kunstbemiddeling, kunstprojecten. Grafisch kunstatelier. De kunstenaarsbenodigdheden staan in de winkel aan de Stromarkt 9, tegenover de ingang van de bibliotheek Deventer.

Zeefdruk | GOC

https://goc.nl › opleiding › druktechnieken › zeefdrukBekijk onze Basisopleiding zeefdruk. Tijdens deze workshop krijgt je inzicht in de diverse mogelijkheden van de textieldruk. Binnen de zeefdruk neemt textieldruk een bijzondere plaats in. We kunnen drukken op de stof maar ook in het textiele weefsel. Aan zeefdruk op textiel worden hoge eisen gesteld.

Weekend cursus: Zeefdruk | Indrukwekkend

https://www.atelierindrukwekkend.com › events › weekend-cursus-zeefdrukTijdens deze 3 daagse cursus leren we je van a tot zeefdrukken! Dagdeel 1: Monoprint zeefdruk. Dagdeel 2: Lost & found zeefdrukken. (we gaan een zeefdrukraam belichten met platte objecten zoals bladeren, veren en meer!) Dagdeel 3&4: zeefdrukken dmv belichten foto-emulsie in 2 kleurlagen.

Cursussen & Workshops – Grafische werkplaats RAAF

https://www.grafischewerkplaatsraaf.nl › workshopsTijdens de workshops & cursussen houden wij ons aan de gestelde COVID-19 richtlijnen van het RIVM. Vanaf Zaterdag 6 november is het tonen van een Corona toegangsbewijs ook verplicht in de werkplaats. * Dit kan via de CoronaCheck App of via een papieren qr code in combinatie met een id controle.

Workshop: Zeefdrukken: Workshops en cursussen: Volwassenen …

https://www.kunst-en-stijl.nl › cursussen-en-workshops › workshops-en-cursussen-volwassenen › workshop-zeefdrukken › 31946Workshop zeefdrukken. Zeefdruk is een erg leuke techniek om individueel of in groepsverband te doen. Van T-shirt tot stof of papier bedrukken, er is veel mogelijk. Op 14 februari van 20.00-22.00 wordt er een Workshop Zeefdrukken bij Gigant gegeven. Tijdens deze workshop kun je een t-shirt, tas of een lap stof zeefdrukken.

Zeefdruk Studio Bays door Lisa Baijs – voordekunst

https://www.voordekunst.nl › projecten › 11013-zeefdruk-studio-bays-1Keuze uit: – Een Tweedaagse zeefdrukcursus op textiel voor 1 persoon. Of: – Eendaagse zeefdrukcursus op textiel voor 2 personen. Gedurende ±5 uur gaan we de techniek zeefdruk op textiel uitpluizen. Van het maken van een ontwerp, belichten en kiezen van kleuren tot het daadwerkelijk bedrukken van een stuk textiel, tassen of kleding (in overleg).

workshops – Grafische Werkplaats

https://www.grafischewerkplaats.nl › educatie › workshopsWorkshops. De Grafische Werkplaats bied verschillende workshops aan voor individuele makers. Hiernaast bieden we ook workshops aan in groepsverband en voor scholen. Beeldbewerking. Etsen. Riso. talk. Zeefdrukken.

Workshops en cursussen bij Zeefdruk van a tot z …

https://www.cursussen-en-workshops.nl › workshop › 6905-zeefdruk-van-a-tot-z-basiscursus-septemberDeze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren zeefdrukken. Voor kunstenaars en vormgevers, maar ook voor eenieder die zelfstandig tasjes, posters of ansichtkaarten wil kunnen drukken. Het zeefdrukken is een doordruk techniek waarmee snel in hoge oplage gedrukt kan worden.

Workshops en cursussen bij Keramiek & zeefdruk …

https://www.cursussen-en-workshops.nl › workshop › 6709-keramiek-zeefdrukCursus AquatintData en tijd: 19 januari van 10.00- 18.00Prijs: €105,00 (inclusief btw en materiaal)Docent: Laura Casas ValleIn deze verdiepende cursus wordt aandacht gegeven aan de bijzon… Schilderen, Taal & Cultuur, Creatief, Persoonlijke Ontwikkeling

Masterclass schilderend zeefdrukken – Cursussen-en …

https://www.cursussen-en-workshops.nl › workshop › 4783-masterclass-schilderend-zeefdrukkenNoord-Brabant – Masterclass Schilderend ZeefdrukkenDocent: John Dohmen18 en 25 april, 2 en 9 en 16 mei 10.00-14.00 Deze cursus is voor de gevorderde…

ZEEFDRUK TRANSPARANTEN.

Grafische Werkplaats RAAF – Grafische werkplaats RAAF

https://www.grafischewerkplaatsraaf.nlGrafische werkplaats RAAF is weer open op afspraak voor alle printmakers! Het is weer mogelijk om een afspraak te maken met en zonder begeleiding. Voor meer informatie over onze veiligheidsvoorwaarden bij het maken van een afspraak ga je naar Aangepaste opening.

Zeefdrukken – SchIK, Scholing in Kunst, Meppel

www.scholinginkunst.nl › zeefdrukkenCursus: Zeefdrukken 8 lessen op woensdagavond Tijdens deze cursus van 8 lessen maak je kennis met de zeefdruktechniek. Je krijgt uitleg over de zeefdruktechniek. Je maakt eigen ontwerpen, 1 kleur en meer kleuren, gaat de zeef in filmen en belichten. Leert wat er nodig is om te drukken op papier.

Zeefdrukken | VRIJDAG Groningen

https://bijvrijdag.nl › cursussen › zeefdrukkenDeze cursus laat je kennismaken met het fenomeen zeefdrukken. Je leert op ambachtelijke wijze een afdruk op papier te maken. We beginnen bij het begin. Hoe maak je een ontwerp, hoe werkt de belichtingsmachine en hoe maak je een zeefdruk met verschillende drukgangen?

Cursus zeefdrukken | Grafisch Atelier Friesland

https://grafischatelierfriesland.nl › cursus › cursus-zeefdrukkenCursus zeefdrukken. Zeefdruk is een kleurrijke techniek waarmee je posters kunt maken, t-shirts en tasjes bedrukken en nog veel meer… In deze cursus leer je hoe je een zeefdruk moet voorbereiden, je ontwerp kunt maken, belichten en natuurlijk drukken. Dat kan op papier, textiel en nog heel veel andere materialen.

DDS Druma BV | Workshops

https://www.druma.nl › workshops-htmlWorkshops. DDS Druma ondersteunt u als professional graag met opleidingen en de implementatie van nieuwe technieken ten behoeve van uw productie. Daarom organiseren wij voor diverse praktijkgerichte opleidingen en workshops op het gebied van textiel-decoratie, auto-decoratie en sublimatie. Boek een workshop door de bestelling te plaatsen.

Zeefdruk 1 | “Cursus 5 – Je werk verspreiden …

https://www.domestika.org › nl › courses › 2940-cursus-5-je-werk-verspreiden › units › 9175-zeefdruk › lessons › 26799-zeefdruk-1Zeefdruk 1 – cursus van Cursus 5 – Je werk verspreiden. Nu zult u zien hoe u uw illustraties voor zeefdruk kunt scheiden in lagen of tekengebieden.

Workshops — Inktopus

inktopus.squarespace.com › workshopsTijdens alle workshops worden de COVID spelregels in acht genomen, goede handhygiëne en handontsmetting, … In deze workshop leer je alles over hoe je op een eenvoudige manier een eigen ontwerp op textiel kan zeefdrukken. Servetten met je eigen design, tote-bags als cadeau, t-shirts met een mooie spreuk, … Geen voorkennis vereist.

poeder en zeefdrukken – website – Uniekglas

https://uniekglas.nl › nl › informatie › uniekglas › poeder-en-zeefdrukken.htmlStef heeft al 20 jaar ervaring met zeefdrukken. Een betere leerschool is er niet. Stef leert u wat u nodig heeft. -het maken van de zeef -het zeven van het poeder zelf het stoken van de glasoven -het te gebruiken materiaal. Bij de cursus zit een lunch en drankjes inbegrepen. Totaalprijs incl zeef €195.00 incl btw.

Galerie Luctor

https://galerieluctor.nlLeer zeefdrukken bij Atelier Luctor. Er worden weer cursussen/workshops zeefdrukken georganiseerd. Een eendaagse cursus behandelt het hele zeefdruk proces, van ontwerp tot en met drukken. Alternatief is een workshop van vier middagen, waarin één of twee eigen ontwerpen gedrukt worden.

Korte CURSUS:Zeefdrukken INTRO + EXTRA – Jerney de Wilde

https://jerneydewilde.nl › others › jerney › product › kortecursus-zeefdrukkenintroextraDe eerste 4 lessen van de cursus zijn een uitgebreide kennismaking met de basisprincipes van het zeefdrukken, waarin je leert hoe je via diverse wegen tot een zeefdruk komt. Je werkt met verschillende ontwerptechnieken, waaronder met sjablonen, het belichten van lichtgevoelige emulsie of het direct inschilderen van een zeefdrukraam.

Zeefdruk – Illustraties, illustratieve cursussen & workshops

https://www.niekschuil.com › maakdrift-cursussen › workshops › zeefdrukZeefdruk. In de studio maken jullie je eigen print voor een poster een tas. Maar wil je liever een t-shirt, schort of iets anders, zeefdrukken kun je voor vele doeleinden gebruiken! Door middel van uitgesneden stencils (die je zelf gaat ontwerpen) maak je een afdruk. Dus geen gebruik van chemicaliën . Vanaf 8 t/m 14 jaar kan de workshop ook …

Workshops en cursussen bij Cursus zeefdrukken – Noord …

https://www.cursussen-en-workshops.nl › workshop › 4030-cursus-zeefdrukkenCursus zeefdrukken. Cursus zeefdrukken Amsterdam, Noord-Holland. Cursus. Over deze workshop . In deze cursus leer je de basisprincipes van de zeefdruktechniek zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt . Tijdens deze cursus werk je met een eigen ontwerp of bestaand beeldmateriaal.

Zeefdruk op textiel voor beginners, Groningen, Studio …

ZEEFDRUK TRANSPARANTEN.

https://www.studiodraadkracht.nl › zeefdruk-op-textiel-voor-beginnersWorkshop of cursus zeefdrukken op textiel voor beginners bij naaiatelier en textielwerkplaats Studio Draadkracht in Groningen. Je leert onder andere hoe je een eenvoudig sjabloon kunt maken en uitsnijden, hoe je deze op een zeef aanbrengt en hoe je de verf op de zeef aanbrengt en doordrukt op stof.

Masterclass Kleur in zeefdruk , Cursussen en workshops …

https://www.cultuurbosch.nl › cursussen-en-workshops › 3296 › masterclass-kleur-in-zeefdruk-Cursus Keramiek en Zeefdruk. € 155,00 Grafisch Atelier Den Bosch. Jan de Bie, de meester aan het Woord, workshop en lezing Linosnede. € 90,00 Grafisch Atelier Den Bosch. Zeefdruk van A tot Z – basiscursusseptember. Grafisch Atelier Den Bosch. Masterclass Experimental Textile design.

Wil jij zelf thuis zeefdrukken? – Zelf Zeefdrukken

https://www.zelfzeefdrukken.nlDat kan met onze gratis workshops! Met onze eco-friendly methode kan iedereen gewoon thuis zeefdrukken met onze Ready To Print screens! Super leuk!

Zeefdrukken basiscursus, , , , CKE

https://cke.nl › cursussen-en-workshops › id-10675 › zeefdrukken-basiscursus › vid-3734 › 24-02-2022Leer in 7 lessen de basis van het zeefdrukken. Lees meer. Wil jij je verdiepen in goede tweedimensionale vormgeving? Dan is het zeefdrukatelier de plek voor jou. Docent Marian Bakens neemt je mee in de wereld van de zeefdrukkerij en laat je zien dat het zeefdrukken veel mogelijkheden biedt. Meteen in de eerste les begin je aan het eerste werkstuk.

Workshops en cursusaanbod – Grafisch Atelier Den Bosch

https://www.gadenbosch.nl › workshops-en-cursusaanbodBasiscursus zeefdruk op zaterdag- februari 2022 5 februari van 10.00-17.00, 12 februari van 10.00-17.00 Kosten: € 295,00 – Maximaal 5 deelnemers. Leer alles over het zeefdrukken, van A tot Z Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren zeefdrukken.

Zeefdrukken op glas. – Paul Funcken » Beeldend Kunstenaar

https://paulfuncken.nl › workshop-zeefdrukken-op-glasZeefdrukken op glas. Het mooie van zeefdruk is dat je kunt drukken op allerlei materialen zoals hout, kunststof, metaal en glas. Ik deze workshop leer je de basis van het zeefdrukken en met eenvoudige technieken een screen te maken. We drukken met verschillende glaspigmenten die vervolgens worden ingebrand.

Grafisch Centrum Groningen

https://www.grafischcentrumgroningen.nlInschrijven voor een cursus. Het Grafisch Centrum is blij, om vanaf januari 2022, de volgende cursussen te kunnen aanbieden.

Cancelled: Zeefdruk cursus (1 middag) | Programma | Willemeen

https://www.willemeen.nl › programma › 2020-04-18 › cancelled-zeefdruk-cursus-1-middagCancelled: Zeefdrukcursus (1 middag) op zaterdag 18 april 2020 in jongerencentrum Willemeen te Arnhem

🏅 Privéles, bijles of cursus Zeefdruk | Niveau Ander …

https://www.super-prof.nl › les › zeefdruk › nederland › ander-niveauVanaf €9/u. Privéles of cursusZeefdruk voor huiswerkbegeleiding, taalcursus, muziek, sport of vrije tijd. 97% tevreden leerlingen.

Zeefdrukken en Silkscreens op keramiek | De Pottenbakster

https://www.pottenbakster.nl › zeefdrukken-en-silkscreens-op-keramiekZeefdrukken/ Silkscreens zijn kant-en-klare “sjablonen” waarmee je met vb. Stroke and Coats van Mayco letterlijk afdrukt via het scherm op de keramiek. Tips om ervoor te zorgen dat je afdruk goed overgezet wordt op je werk. 1. Om te voorkomen dat het glazuur gaat “bloeden” kun je het eerst dikker maken met Mayco zeefdruk medium (AC-310).

Ontdek het ambacht: zeefdrukken | vtwonen

https://www.vtwonen.nl › inspiratie › ambacht › ontdek-het-ambacht-zeefdrukkenOntdek het ambacht: zeefdrukken. Met haar workshops zeefdrukken in het oude metsellokaal van een voormalige school doet grafisch ontwerper Nanda Jansen of Lorkeers wat ze het allerliefst doet: het doorgeven van haar ambacht. Wij namen een kijkje in haar atelier. Maker Nanda Jansen of Lorkeers (38) van hetgrafischambacht.nl.

Druk op Vrijdag Special: Zeefdrukken op stof – Grafisch …

https://www.grafischcentrumgroningen.nl › 4keer-zeefdrukken-op-stofAltijd al graag willen leren zeefdrukken? En dan ook nog op t-shirts, tassen of lappen stof? Dat kan in deze cursus van 4 vrijdag avonden in het Grafisch Centrum in Groningen. Je neemt de te bedrukken kledingstukken of stof zelf mee van huis. Het bedrukken van stof gaat net ietsjes anders dan het drukken op papier.

Wat is een sjablonenmaker zeefdruk?

https://www.nationaleberoepengids.nl › sjablonenmaker-zeefdrukHoeveel opleidingen sjablonenmaker zeefdruk hebben jullie? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen of cursussen sjablonenmaker zeefdruk online staan van verschillende aanbieders. Je kunt bij ons de opleidingen vergelijken op prijs, duur, gemiddelde beoordeling en natuurlijk de inhoud.

Gekleurd Glas – Speciaalzaak atelier en cursussen

https://www.gekleurdglas.comOnze winkel is een zeer ruim gesorteerde speciaalzaak waar je gekleurd glas kan kopen. wij zijn gespecialiseerd in glashobby’s als glas versmelten, glas-in-lood en Tiffany. Bij ons vind je alle artikelen die je nodig hebt onder één dak. Ook verkopen wij hele bijzondere producten die je niet bij andere winkels zal vinden.

zeefdruk cursus Om verbluffende ontwerpen af te drukken …

https://dutch.alibaba.com › g › screen-printing-course-htmlTransformeer gewone alledaagse objecten met zeefdrukcursus op Alibaba.com. Druk met deze zeefdrukcursus aantrekkelijke ontwerpen af op een groot aantal oppervlakken.

Laag over laag experiment en verrassing! – Zeefdruk Cursus …

ZEEFDRUK TRANSPARANTEN.

https://nl.pinterest.com › pin › 5910981383578909121-mrt-2015 – Laag over laag experiment en verrassing! – ZeefdrukCursus door Mara Piccione

Grafisch Centrum Groningen | Apparatuur – Grafisch Centrum …

https://www.grafischcentrumgroningen.nl › apparatuurZEEFDRUK. Alle aanwezige apparatuur is geschikt voor zeefdrukramen tot 90 x 120 cm. Zeefdruktafels met vacuümpomp (5x) Zeefdruktafel met tafelklemmen (1x) Aluminiumramen 73 x 93 cm (12 x; deze zijn bestemd voor cursisten) Drukprofiel 50 x 65 cm. Belichtingskast met hoogdruk kwiklampen. Zeefdrukunit voor het schoonmaken van de zeefdrukramen.

Testprint Schoonheden – Zeefdruk Cursus door Mara Piccione …

https://nl.pinterest.com › pin › 5910981383578909621-mrt-2015 – Testprint Schoonheden – ZeefdrukCursus door Mara Piccione

Testprint Schoonheden – Zeefdruk Cursus door Mara Piccione …

https://nl.pinterest.com › pin › 5910981383578909421-mrt-2015 – Testprint Schoonheden – ZeefdrukCursus door Mara Piccione. 21-mrt-2015 – Testprint Schoonheden – ZeefdrukCursus door Mara Piccione. Pinterest. Verkennen. Gebruik de pijltjes omhoog en omlaag om door resultaten van automatisch aanvullen te navigeren en druk op Enter om een resultaat te selecteren.

GRAFIEK – Etsen, zeefdrukken, litho’s en houtsneden in de …

https://www.beeldkracht.com › grafiek-etskunst-lithografieGRAFIEK maakt onderdeel uit van de hedendaagse kunst bij Galerie Beeldkracht. Etsen, litho’s en zeefdrukken zijn te koop en te leen, via kunstuitleen.

Zeefdruk cursus Amsterdam, resultaatgerichte cursussen …

https://trevligmu.com › stages › stage › amsterdam › keurslagerij-pouw › stage-9841a3ea-deee-4f9a-a1e1-5ec220088a9b-25165zxszn2047iz2hZeefdrukcursus Amsterdam. Benieuwd wat je allemaal kunt met zeefdruk? Lees er alles over op Drukwerkdeal.nl! Producten bedrukken met zeefdruk. Drukwerkdeal zet het allemaal voor je op een rij Leer zeefdrukken in Amsterdam Alle categorieën Uncategorized (0) 4-daagse basiscursus (1) placemats (1) webshop (1) cursus (1) basiscursus (1) Vanaf 18 april zijn er weer anderhalvemeter zeefdruk

Grafisch Centrum Groningen | Grafisch Centrum Groningen …

https://www.grafischcentrumgroningen.nl › over-onsGrafisch Centrum Groningen. Werkplaats voor etsen, typografie, letterpress, houtdruk en zeefdruk. In 2012 bestond het Grafisch Centrum Groningen 50 jaar. Aan het begin van de jaren ’60 besloot een aantal leden van De Ploeg, aangevoerd door Johann Faber en Jan van der Baan, tot de oprichting van een eigen grafische werkplaats.

‘Cobra’ Workshop | Zeefdruk

https://nl.pinterest.com › pin › 59109813837799800Inkt op het raam aanbrengen – ZeefdrukCursus door Mara Piccione / met Mick Pantelaras. Mara Piccione. ZeefdrukCursus of Workshop. Films. Speelkaarten. Ontwerp en films maken – ZeefdrukCursus door Mara Piccione / met Jelien Veenstra. Mara Piccione. ZeefdrukCursus of Workshop. Hedendaagse Schilderijen. Druktechniek. Mixed Media Kunst. Quiltkunst.

FabLab7 Zeefdruk – Home | Facebook

https://www.facebook.com › zeefdrukcursussenCursus Grafische technieken in de Vlampijpateliers! Op 6 dinsdagavonden (19.30 – 22.00), 6 verschillende technieken; monotype, droge naald, lijn-ets, polymeer-ets, Linodruk en zeefdruk. Start 10 september, € 250,-. Kijk voor meer info en aanmelden op www.fablab7.nl. Er is nog plaats!

Cursus zeefdrukken Nijmegen — reserva un hotel en nijmegen …

https://herr-drog.com › cursussen › workshop-fusen › sue20369t24Aantal Overzicht cursussen en workshops (juli 2016) Zeefdruk Basiscursus Zeefdruk dinsdag, start 13 sept van 19.30 – 22.30 uur Basiscursus Zeefdruk woensdag, start 14 sept van 09.30 – 12.30 uur Kennismakings en opfriscursus di, instroom elke week van 19.30 – 22.30 uu Kon ik mijn aversie tegen onderwijs overwinnen. en ging ik naar een lerarenopleiding TeHaTex in Nijmegen.

Zeefdruk – Wikipedia

https://nl.wikipedia.org › wiki › ZeefdrukZeefdruk (ook: serigrafie) is een druktechniek die gebruikt wordt voor meerdere grafische doeleinden, zoals textielbedrukking, affiches en kunstdrukken.Ook wordt deze techniek industrieel toegepast voor de productie van bijvoorbeeld printplaten en zonnecellen.Een prent in deze grafische techniek wordt een ‘zeefdruk’ of ‘serigrafie’ genoemd.

ZEEFDRUK TRANSPARANTEN.

Reacties uitgeschakeld voor Leer Zeefdrukken